Jinbei UNIVERSAL SYNC

Jednotný systém, ktorý prepojí váš fotoaparát s bleskami.

Žiadne zbytočné otázky

  • Bude blesk fungovať s mojím fotoaparátom?
  • Mám v pláne kúpiť nový fotoaparát, budú blesky fungovať aj s ním?
  • Čo keď budem chcieť ku štúdiovému blesku dokúpiť menší "exterák"? Pôjdu použiť aj spolu?

Tieto a množstvo ďalších otázok stratia zmysel s príchodom nového systému riadenia menom Jinbei Universal Sync , ktorý prepojí takmer akýkoľvek fotoaparát s bleskami a trvalými svetlami Calero / Jibei / Phototoos atď.

 

Kompatibilita s fotoaparátom

Ako už názov napovedá, Jinbei Universal Sync je univerzálny systém, schopný komunikovať so všetkými najobľúbenejšími značkami fotoaparátov. Základným kameňom systému je jednotná univerzálna riadiaca jednotka TR Q7 , ktorú je možné používať naprieč fotoaparátmi. Jednotka disponuje tzv. "Multi-päticou", vďaka ktorej dokáže komunikovať s fotoaparátmi Canon, Nikon, Sony (s redukciou), Fujifilm, Olympus, Panasonic Lumix.

Kompatibilita s bleskami

Jinbei Universal Sync je implementovaný do všetkých súčasných ale aj budúcich bleskov Jinbei / Calero / Phototools. Nezáleží na tom, či sa jedná o najlacnejší štúdiový záblesk alebo naopak vrcholový model batériového záblesku či externého blesku , kompatibilné sú všetky.

Nové modely majú v tele zabudovaný prijímač , ktorý sa postará o komunikáciou s riadiacou jednotkou a poťažmo s fotoaparátom, ale nezabudlo sa ani na najstaršie modely bez integrovanej jednotky, pre ktoré bol vyvinutý doplnkový prijímač TR-RV . Na vás je tak iba výber blesku.

Ktorýkoľvek z bleskov sa s jednotkou jednoducho "spáruje" a môžete fotiť. A ak si dnes kúpite základný model a za rok prídete na to, že potrebujete blesk výkonnejší alebo chcete pokročilé funkcie ako je TTL alebo HSS, stačí nový blesk len pridať do existujúcej zostavy. Kombináciám sa medze nekladú.

 

Párovanie blesku s riadiacou jednotkou a fotoaparátom: